donderdag 14 april 2016

Lichaamstaal: Vindt hij je leuk?

Zoals ik al eerder aangaf in de blog ‘Lichaamstaal Vindt zij je leuk’ verschillen mannen en vrouwen behoorlijk van elkaar. Niet alleen lichamelijk, maar ook qua denken en doen. Maar wat nou als jij degene bent die een leuke man ontmoet? De lichaamstaal van mannen is vaak net wat duidelijker voor vrouwen dan lichaamstaal van vrouwen voor mannen. Heb je je verleidingskunsten goed toegepast vanuit de blog ‘Lichaamstaal Mannen verleiden?’. Het is de kunst om de lichaamstaal van mannen goed te lezen en te interpreteren. Hieronder een aantal voorbeelden waardoor je kunt zien of je inzet heeft gewerkt en misschien wel wordt beloond.

1. Hij trekt even zijn wenkbrauwen op
Als we iemand zien die we leuk vinden, trekken we heel even onze wenkbrauwen op. Als de ander ons ook leuk vindt, doet die hetzelfde. het gaat vanzelf nog voordat je er erg in hebt. Dit gebeurt bij iedereen, ongeacht leeftijd. Je kunt het makkelijk missen omdat het zo snel gaat maar het is een betrouwbaar signaal.

2. Zijn lippen wijken iets vaneen
Als hij je leuk vindt, zullen zijn lippen een moment iets van elkaar wijken als je elkaar voor het eerst aankijkt.

3. Hij strijkt zijn haar, das of revers glad
Dat kennen we allemaal. Het is hetzelfde als wanneer vrouwen iets dergelijks doen. Het betekent “Ik wil er goed uitzien voor jou”.

4. Hij heeft een open blik
Zijn wenkbrauwen blijven licht opgetrokken als jullie praten waardoor hij een open blik heeft. Een beetje verbaasde, spottende uitdrukking betekent dat hij je heel erg leuk vindt. Mannen die naar je kijken met ontspannen wenkbrauwen en rustige ogen, zijn niet op die manier in je geïnteresseerd.

5. Hij trekt zijn sokken op
Als een man in jouw bijzijn zijn sokken optrekt of controleert of ze goed zitten, kun je er zeker van zijn dat hij je leuk vindt en er daarom zo goed mogelijk uit wil zien.

6. Hij spant zijn spieren aan
Nog een manier waarmee de lichaamstaal van mannen duidelijk maakt dat hij geïnteresseerd is: een man die een leuke vrouw ziet, spant automatisch zijn spieren aan. Zijn buikspieren maar ook die van de rest van zijn lichaam. Als je in gesprek bent, zal hij ook recht voor je gaan staan en iets voorover leunen om dichterbij te zijn.

7. Hij speelt met zijn knopen
Hij speelt met de knopen van zijn jasje. Doet ze open en dicht. Door ze steeds weer open te doen, wil hij laten zien dat hij er goed uitziet. Hij zal het vervolgens open laten en zijn handen in zijn broekzakken steken. Als hij zijn jasje helemaal uit doet, ziet hij zichzelf al met je in bed.

8. Hij raakt zijn gezicht vaak aan
Hij raakt zijn gezicht vaak aan als hij naar je kijkt. Als hij geïnteresseerd is, strijkt hij met de achterkant van zijn vingers over zijn wang, raakt zijn oren aan of wrijft over zijn kin.

9. Hij speelt met zijn glas
Hij draait met zijn glas of een ander rond voorwerp. Waarom? het herinnert hem aan je borsten: zijn lichaam verraad wat er in zijn onderbewustzijn omgaat.

10. Hij schuift naar je toe
Hij gaat meer naar voren op zijn stoel zitten om dichterbij te zijn en als hij zijn benen over elkaar slaat, zal het bovenste been in jouw richting wijzen.

10 signalen van de lichaamstaal van mannen dat hij zich tot je aangetrokken voelt. Dat wil nog lang niet zeggen dat hij een relatie met je wil. De eerste oog opslag en eerste indruk zeggen mannen het meest. Mannen voelen zich in eerste instantie lichamelijk aangetrokken tot een vrouw. Om uiteindelijk een relatie met iemand te krijgen is natuurlijk meer voor nodig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten